Wednesday, September 3, 2008

GPS!

Idag pratade jag mer med Dan (Sportchefen) på mail.
Nu är det mesta fixat och jag blir hämtad av Mr. Kell tillsammans med Benko på Lördag kväll, sen blir jag släppt hos Fam. Bretner som jag ska bo hos så länge. Där får jag en egen våning med stort rum, "Movie Theater", Xbox mm.

På söndagen blir jag hämtad och åker till Philadelphia där båda mina lag ska spela matcher, första matchern är klockan 9.00 så jag gissar att ja måste åka vid 6.00 söndag morgon. Jobbigt med Jetleg och allt, men man får väl offra sig lite.

Sen håller Dan på att kolla en bil till mig, vi får se vad det blir, men man får väl inte ha för höga förväntningar. Det ända kravet jag har är att det måste vara en GPS i den och det lovade han att fixa. Skulle nog inte hitta så bra ute på vägarna annars.

Blir kul och spännande detta och snart är det dags, bara 3 dagar kvar nu!

Idag har jag även ätit en relativt dålig lunch och snackat med Björne Bilmeck.
Sen vart det 2 tennismatcher mot Tärnan, han vann första med 2-0 i set och sen lyckades jag vinna andra matchen. Kändes som att det var rätt jämnt mellan oss, med en liten fördel till honom. På kvällen vart det en avskeds pizza med familjen hemma hos mamma, jag Robban och Sandra avslutade kvällen med en match Yatzy där jag vann riktigt komforttabelt.

Sen fick jag varsin kram av brorsdöttrarna Leaih och Nadja innan jag gav mig av, nästa gång jag ser dom så har båda blivit ett år äldre. Tiden går fort!

I morgon är det mycket att göra!
Packa klart, för Maria flyttar in, träna Emil och äta middag med Hardy i stan.

Hoppas jag hinner med allt.
Fredrik "Federer" Nygren

4 comments:

Anonymous said...

vem är emil?

Anonymous said...

Hahaha Tack för en bra match Fredde. Det var riktigt jävkla kul asså. vi får lira mer när du kommer hem i vår ! :D

Anonymous said...

hoppas att du får de bra där borta , önskade att man också fick den chansen , men de får jag väl kanske eftersom jag fick magistruporna ;D sak försöka läasa den så ofta som möjligt så man inte behöver läsa in 5 dagar ;D
hare !

Anonymous said...

Du måste haft viktade tärningar eller nåt... har aldrig sett någon ha sånt flyt i Yatzy ;)