Monday, April 27, 2015

Nya tider väntar!

Ja det har hänt en hel del sen sist.

Många möten under en kort tid som till slut ledde fram till en spännande och utmanande framtid i mitt liv. Den resan tar fart den första juni i Vallentuna Hockey där jag blir ny junioransvarig.

Jag har också fått lära mig en hel del nyttiga erfarenheter om människor och hur de fungerar i olika situationer. Men det här var ju inget nytt under solen men trots allt intressant att se den rätta sidan av folk.

Personer förändras i olika miljöer och med olika människor runt omkring oss, vi håller fast vid det vi tror på för stunden och sedan kan vi faktiskt kämpa lika hårt för något annat stunden efter. Folk som var våra vänner är det inte längre och folk som kanske var våra fiender kan blomma upp till nya och kanske bara tillfälliga vänner.

Jag orkar inte gräva djupare i de tankegångarna då de lätt svävar i väg.

Jag har sista maj avklarat fem långa säsonger i Täby HC där jag utan att klappa mig själv för hårt på axeln har gjort ett ganska bra jobb och jag lämnar med min fana i topp. Jag skulle kunna sitta här och rabbla upp saker som har blivit bättre under min tid i klubben men det vill jag inte göra. Det har vart en fantastisk tid och trots att vissa av mina gamla "vänner" nu väljer att snacka skit om mig ser jag som bara lite lätt ironiskt. En person som också betytt oerhört mycket för föreningen är min medarbetare Raffe Wronski som jag klassar som en av landets absolut bästa ungdomstränare på isen. Jag skrev här på bloggen för några månader sedan att Brynäs måste vara Sveriges bästa J18 lag och på den punkten fick jag full pott. Så ni som vill att era söner ska ta nästa steg på isen, ring Raffe och fråga efter ett par privatlektioner.

Nej, ni ska inte fråga mig efter bra betting på hockeymatcher för där är jag inte lika bra på att gissa rätt.

Raffe drar vidare till Österåker som kommer växa och utvecklas som förening med Fredrik Nordkvist och Raffe vid rodret.

Jag drar som sagt till Vallentuna där det väntar många utmaningar, men ni som har lite koll på hockeyn vet att det är dags för deras juniorlag att ta nästa steg och det blir min primära uppgift.

Ett svårt uppdrag? Ja! En omöjlig uppgift? NEJ!!

Kom igen nu, ingenting är omöjligt och det finns många duktiga hockeyspelare i Vallentuna som vill nå nästa steg i sin utveckling och som jag hoppas är beredda att göra det jobb som krävs. Det känns otroligt inspirerande med ett A-lag i division 1 också där unga och hungriga juniorer skall få chansen att spela i samma serie som storklubbar som Södertälje SK, Huddinge och Hammarby. Jag ska nog bjuda min bror som är Hammarbyare på bortamatchen mot Vallentuna.

Kommer jag bli mer aktiv på bloggen? Den har känts som ett måste emellanåt och det vill jag inte att den ska göra. Jag kommer skriva när det känns rätt och roligt att skriva.

Vi ses,

Fredrik nygren

1 comment:

Sabina said...

Jag tycker det är skit tråkigt att du slutar i Täby.