Friday, October 2, 2009

Silversticks!


I morgon är det dags för årets upplaga av Silversticks. Förra året gjorde 96 laget bra ifrån sig och åkte ut en jämn semi mot Team Comcast. 97 laget hade då lite tuffare och åkte ut ännu tidigrae men är riktigt sugna på revansch i år.
Vi hade i kväll en bra träning där laget kändes motiverat och engagerat. Vi fortsatte mycket med kampmomenten innan vi jobbade lite mer med PP och liknande saker. Efter passet hade vi ett litet möte och gick igenom ett par saker inför helgen. På lördagen möter vi Colonials där den arge coachen befann sig så det ska bli spännande att möta dom igen. De lär vara ruggit revansch sugna efter våran 7-0 vinst. Annars möter vi Royals och Devils i gruppspelet.

Vi åker till Philladelphia runt 12 i morgon och har möte kl.16.00 innan matchen som börjar 18.15.

98 träningen i kväll gick bra och jag körde riktigt hårt med dom. Kamp och tävling hela passet och jag förklarade att om vi jobbar hårt så är vi ett bra lag och latar vi oss och inte jobbar så är vi ett dåligt lag. Det är upp till dom att bestämma vad dom vill vara. De är lediga från matcher i helgen och får ett par dagar ledigt, vilket jag inte tycker om men dom får träna själva i stället.

Härlig DIF seger mot Frölunda i hockeyn i dag också, 5-1 på bortaplan smakade riktigt gott.

Nu ska jag sova!
Fredrik Nygren

No comments: