Sunday, October 4, 2009

Kvartsfinal!

Nu är det strax dags för sängen då kvartsfinalen spelas 6.15 i morgon bitt. Vi möter då Hersey Bears som borde bli en riktig rysare. Vi är 2 väldigt jämna lag och vann varsin match förra året i serien.

I dag har vi spelat 2 matcher, först mot Colonials som vi visste skulle bli tufft, med tankte på den senaste matchen. Men vi följde våran gameplan väldigt bra och lät dom ta dumma utvisningar och straffade dom i powerplay. 3 powerplay mål svarade vi för och vann matchen med 4-0. Efter matchen betedde sig både ledare och spelare ganska illa i deras lag och ord som Knucklehead och stupid hördes efter matchen. Men det var bara att titta på resultattavlan för att se vilka som vann den psykologiska kampen.

I vår andra match mötte vi ett duktigt NJ Devils som började starkt med bra tryck och fördel med dommarna. Han blåste för allt men bara åt ett håll, detta skulle dock jämna ut sig i slutet av matchen. Båda lagen hade 18 utvisningsminuter var i en match som inte var "ugly".

Vi låg under med 5-2 med 7 minuter kvar men svarade för en otrolig insats och hämtade igen detta och kvitterade till 5-5 som också blev slutresultatet.

Sov gott!
Fredrik Nygren

No comments: