Friday, October 9, 2009

Blod svett och tårar!


Bäckström gjorde sina första 2 mål för säsongen i kväll när Caps förlorade mot Rangers med 4-3, ett av målen får han tacka landsmannen Lundqvist för som bara skulle stoppa Bäckis dump men lyckades inte med det så den gled in i mål.

DIF förlorade mot Luleå på bortaplan med 4-3 efter en jämn och spännande match, tung förlust där det största glädjeämnet var Cehlins första Elitserie mål. Stort grattis till Patrick!

Själv jobbade jag på med båda lagen i kväll, 2 fartfyllda och intensiva ispass som bestod av mycket blod, svett och tårar. Michael som är målvakt i 97 laget fick en puck mot masken och plötsligt rann det hur mycket blod som helst ur hans mun. Det såg verkligen illa ut, men jag sköljde av munnen med vatten och märkte att det som tur var bara var 2 små jack i läppen.

I slutet av passet tränade vi på att skymma målvakten alá Holmström i Detroit och Josh fick ett slagskott i magen av sin coach. Som tur var så var det ingen fara med honom!

I morgon börjar Silverstick för 98 laget här i DC och första matchen spelar vi 10.30 i morgon bitti, det ska bli kul med en ny tunering!

Sov gott!
Fredrik Nygren

3 comments:

Bobby said...

Holmström är en hård kille. Såg Detroit mot Blues i Globen förra helgen och han tog mycket stryk framför kassen. Men det resulterade också. Detroit spelade grym hockey speciellt i första men Blues var effektivare och kämpade sig in i matchen och vann.

Thomas Ahlerup said...

Fredde, otroligt strong att du är så målmedveten och orkar skriva på din blogg varje dag. Det är kul att följa hur det går för dig. Var och partajade lite med arfeldt igår på Carnegies invigningsfest han hälsade. Skör om dig, Sillen är grym..

Fredrik Nygren said...

Bobby på en NHL match. Första va?
När kommer du hit och kollar Caps mot något skönt lag.

Thomas mycket party i den branschen! :)