Monday, October 5, 2009

Jobbigt värre!

Tung förlust i kvartsfinalen med 2-1 efter sudden death. En riktigt jämn match som likaväl kunde ha slutat 5-5 som 1-1, men båda lagens målvakter spelade väldigt bra. I slutet av 3e perioden fick vi vårat första powerplay i hela matchen och var väldigt nära att avgöra. Men pucken ville inte hitta in bakom målvakten.

Hershey hade minst 4 powerplay i matchen och domaren svarade för en väldigt blek insats, dock inte hans fel att vi förlorar. Ett riktigt skitmål med 2 minuter kvar av övertiden där det kommer en hög puck mot mål som deras spelare tar ned med handen och skjuter på mål, där en annan spelare skjuter in returen.

På kvällen spelade jag min tredje lig match och svarade för min bästa match hitills, serverade väldigt många bra lägen och producerade mycket offensiv. Hamnade på 2 mål och 1 assist och vi vann med 7-4. Det är riktigt kul att spela igen, och det får mig att släppa stressen och pressen i vardagen och bara fokusera på detta i 2 timmar.