Saturday, May 16, 2009

Star Trek!


Ingen hockey alls i dag, ingen träning och ingen hockey på tv. Däremot var jag förbi Montgomery mall och handlade en vit Pike från Abercrombie. Jag håller även på med ett fysprogram till lagen över sommaren, men det går ganska segt då det är svårt att översätta mycket av orden. Jag har ett bra program som jag har gjort på svenska, men jag tvivlar på att spelarna förstår det.
Men jag får försöka lite hårdare med översättningen, ska försöka ta hjälp av någon här med de svåra orden.

På kvällen var jag på bio med Scott och såg Star Trek. Jag har aldrig sett ett avsnitt av TV-serien så det var lite svårt att förstå allt i filmen. Men den var ok, lite seg bara. Det var fruktansvärt varmt i bio salongen också och det gjorde mig trött och seg.

Jag hade ju fel på mitt tips om Stanley Cup vinnarna efterssom Boston åkte ur i natt, men nu vet jag att Pittsburgh vinner Stanley Cup i år och om dom inte gör det så blir det Detroit! Det gäller att helgardera sig! Vilka tror ni vinner?

Hjärtliga hälsningar!
Fredrik Nygren

4 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Fredrik Nygren said...

Du som sitter i Tyresö om kommenterar anonymt, jag uppsakttar dina åsikter men skriv ditt namn nästa gång.

Thomas Ahlerup said...

Tja Fred, Jag tycker Detroit ser grymma ut. Med The Mule och Zäta i toppform blir det nog dom som drar det längsta strået i år oxå! Ha det bra.

Du är grym på att skriva i din blog - vilken uthållighet, det är verkligen skitkul att följa dina äventyr. Keep up the good work.

Rutan hälsar

Anonymous said...

Thanks Thomas!

Fred