Tuesday, May 5, 2009

Å en sådan härlig dag, Djurgårn vann!

Skön inledning av den nya dagen med en seger över Gais i fotbolls allsvenskan. Länge sedan en seger kändes så bra, jag hade naturligtvis köpt matchen på Csports. Även om DIF försvaret många gånger såg riktigt darrigt ut i första halvlek så var det ändå lite rättvist med 2-1. I andra halvlek spikade DIF igen på ett mycket bra sätt och ska ha beröm för sitt försvarsspel.
Innan DIF matchen tittade jag även lite på Sverige-Frankrike i hockey VM, Sverige trummade ju på bra i början men sedan drabbades de av den vanliga underskattningen och började slappna av. Frankrike kom då närmare, men Sverige höll undan och vann enkelt.

En sen lunch med Jason följdes av ett besök i Barnes and Noble och en kaffe på Starbucks.
På kvällen gick jag och Jason på Caps matchen trots allt, en väldigt underhållande match som bjöd på mycket. Ovechkin och Crosby svarade för varsitt hattrick, och jag kan garantera att det flög in fler kepsar på isen vid Ovechkins än Crosbys.




Caps vann med 4-3 och leder nu med 2-0 i matcher. Det känns som att Pittsburgh behöver få igång fler spelare än Crosby om dom ska lyckas vända denna serie.


Klockan slår!

Fredrik Nygren

1 comment:

Inaj said...

första vinsten mot GAIS på 17år, tackar tackar.
Nu vänder det.

bloggen är tillbaka