Tuesday, May 19, 2009

Clinic och camper!

En lång dag, med mycket i kalendern men nu är den slut och det gick fort!

Jag hade ju förstås lagom höga förväntningar inför Stockholms derbyt mellan DIF och Aik, men de slocknade efter 10 minuter när DIF släpper in ett långskott från 38 meter. Sen spelar DIF upp sig men lyckas inte trykca in bollen i mål. Laget behöver mer självförtroende och ett snabbare passningspel, för mycket dribblingar och svåra pass.

Efter matchen var det tungt att planera inför kvällens träning på Swedish Skills Clinic, men det gick bra och jag fick ihop ett bra pass. Jag inledde med skridsko övningar som var nya för de flesta spelarna inklusive Michael som gästade dagens pass. Sedan vart det några blandade spel och teknikövningar som innehöll mycket skridskoåkning. Vi avslutade sedan med 3-3 spel sista 10 minuterna.

Föräldrarna var väldigt nöjda efter dagens träning och minst 10 föräldrar sa att det var en mycket bra träning och att dom var väldigt nöjda. Det har aldrig hänt förut att så många säger det på en gång, så det var ju kul. Hoppas bara att spelarna var lika nöjda som de vuxna, det är trots allt dom som är på isen och ska utvecklas.

Glöm inte bort "Summer Skills Camp" som nu har blivit Internationell då minst 2 spelare från USA är klara. I äldre gruppen är det endast 8 platser kvar så anmäl er så snart som möjligt för att vara garanterad en plats.

Sov gott mina vänner!
Fredrik Nygren

2 comments:

Michelle said...

Det är bara att insé att Djurgården åker ut i år. Och att AIK är bäst.

berling said...

Gnaget krossar djurgårn varje kväll!!!