Saturday, May 23, 2009

Skandal!

I dag spelade vi forsta matchen med Washington All Stars.
Vi forlorade med 2-1 i en match med de samsta domarna nagonsin, det var en match som inte inneholl manga narkamper eller fysiskt spel. Men anda lyckades han hitta 10st 2 minuters utvisningar for varat lag. Samtidigt fick deras lag 1 utvisning i hela matchen.

Sista perioden var varst da vi satt i utvisningsbaset nastan hela perioden. 14 minuter med bade 1 och 2 spelare mindre lyckades vi anda halla tatt bakat och gora ett mal framat.

Med 0.2 sekunder kvar satter vi kvitteringen och domaren domer mal, men han tar sedan tillbaks sitt beslut da personen som skoter tiden har stoppat klockan for tidigt. Sa malet domdes bort och vi forlorade matchen.