Tuesday, May 26, 2009

Vinnare!

Det vart en vinst i tuneringen efter vinst mot Little Flyers i finalen med 6-4. Semin slutade 6-3 efter bland annat 2 mål av Jack och William. Vi lyckades tagga till igen till finalen, men det krävdes ett baklänges mål för att inse allvaret.

Flyers startade matchen mycket bättre än oss och tog ledningen rättvist tidigt i matchen, men redan bytet efter kvitterade vi och fick mer energi. I andra perioden fick vi ett tidigt powerplay och efterssom PP kedjan nyss var inne på isen så tog jag en Time out för att vila dom. Det visade sig vara ett bra drag och vi lyckades ta ledningen på detta Powerplay. Efter det målet fick med mer energi och tog över fullständigt och gick upp till 4-1 innan 3 perioden hade börjat med bland annat 2 mål av Jordy. Men sen hände det som inte fick hända och Flyers gjorde 3 snabba mål efter mycket slarv av Washington All Stars. Men detta väckte oss ännu en gång och vil lyckades ta ledningen igen och till slut göra 6-4 i tom bur.

En skön tunerings seger som känns rättvis efter den dåliga start vi hade i Fredags med orättvisa domare och missade chanser.

På vägen hem diskuterade jag och Micke att det alltid känns så tomt efter en tunering, även fast man är glad över vinsten så tar det bara slut efter det. Men det togs ett par bilder och det är ofta en bra sak att minnas tillbaka med.

På kvällen hade jag min näst sista clinic för denna gång och spelarna jobbade på bra med klubban och pucken. Vi fick som vanligt stanna 30 minuter längre på isen, så vi avslutade med lite 2 mål där undertecknad också var med.