Monday, May 25, 2009

Semifinal!

Jag, Micke, Alex och William akte vid 10 tiden till Philly for de sista matcherna innan slutspelet, som skulle betyda semifinal eller hemresa. Vi oppnade pa basta tankbara satt med mal efter 7 sekunder in i matchen.

Vi gick sedan upp till 2-0 men dom kunde komma tillbaka och kvittera, da kandes det lite jobbigt ett tag, for ett kryss hade inte varit tillrackligt. Men vi gick upp till 5-2 och vann till slut med 6-3, William gjorde 4 mal. Hela laget svarade for en bra insats och Jack och Ian gjorde de andra 2 malen. I morgon spelas semifinalen 7.15 pa morgonen, sa jag ska ga och lagga mig alldelles strax.

Vi hors i morn!
Fredrik Nygren

5 comments:

Thomas Ahlerup said...
This comment has been removed by the author.
Thomas Ahlerup said...

King fredrik lycka till i semin

Anonymous said...

Tja Fredrik,fick den här länken av magnus helin pappa till alex i ssk-95 nu dif95(sommartruppen iaf),och jag är ju pappa till theo nilsson nu dif-95,fd Jets-95,bajen-95 och det ska bli kul att följa dina äventyr i USA.Såg att du skulle ha ett skills camp i rimbo i sommar,vi har ett daycamp på lördag med dif U15 i Rimbo..de tränar stenhårt just nu,med ett ispass på helgen för att belöna lite..fått en ny duktig tränare Patrik Jonsson..riktigt bra.
Ha det bra Anders Nilsson
anders.nilsson@proffice.se

Anonymous said...

Dattis dajoe Ded! önskar Nadja

Bobby said...

Grattis!