Saturday, May 2, 2009

Grillkväll!


I dag var det en sån där lugn dag som det är här allt för ofta, när man kan gå upp när man vill och göra vad man vill. Efter att jag hade gått upp så tog jag en jogging tur som vart någon km längre i dag än den brukar vara, och det kändes fortfarande bra så jag får öka lite varje gång kanske. Efter detta vart det lunch och sedan spenderade jag 2 timmar i en bokaffär med en stor cappuchino, vart mest bläddrande bland CD skivor och filmer men även lite böcker. Köpte dock ingenting i dag, förutom en mössa till Humlan.

Jag jobbade även lite med sommar campen, som fick 6st anmälningar redan första dagen, och den dagen var dessutom en röd dag i kalendern så det ser ljust ut. Började även projekt övertalning med Bäckis att han ska komma dit och hälsa på, så vi får se.

På kvällen var jag, bröderna Bäckis och Mattias (En annan svensk) på besök hos Micke som bjöd på grillat i kväll. Det smakade som vanligt utsökt tillsammans med en bakad potatis. I morgon är det dags för första kvartsfinalen mellan Caps och Pittsburgh, och det känns som att det kan bli en väldigt laddad serie lagen emellan. God underhållning för publiken med andra ord och det gillar vi!

I går tog jag foto till Team Marylands hemsida, resultatet blev följande.



Tydligen viktigt att det ser bra ut med kostymen på här i Staterna, annars hade tränings overallen suttit perfekt.

Fortsätt att anmäla er till campen, kommer att bli kanon!

Första Maj Hälsningar,
Fredrik Nygren

1 comment:

Anonymous said...

En ny bild på dig för Facebook!

Ella är superlik mig närjag var i hennes ålder...

H