Thursday, January 7, 2010

Svenska målvakter!

I dag när jag kom till 97 träningen hade vi fått ett fint besök, mina vanliga målvakter Michael och Kris hade nämligen bytts ut mot 2 svenska landslags målvakter, Johan Hedberg och Erik Ersberg. De såg väldigt bra ut i sina Tre Kronor tröjor och gjorde mycket bra i från sig på träningen också. Nej, det var ju Michael (Ersberg) och Kris (Hedberg) men som har en svensk coach som ordnar coola målvakts tröjor till dem. Detta är nämligen Ersbergs och Hedbergs riktiga tröjor. Team Maryland har 2 väldigt duktiga målvakter med eller utan sverige tröjor men visst passar dom riktigt bra.


Träningen gick bra och vi började med 15 minuter intensivt smålagsspel, för att sedan träna mer teknik när målvakterna hade målvaktsträning med Ryan. Vi började med baklänges åkning med olika teknikövningar med klubban. Sedan vart det mycket passningar och klubb teknik, passet avslutades med direktskott. Efter träningen berättade jag att denna typ av träning vi hade i dag tränade Patrick Cehlin (Djurgårdens A lag) i stort sett varje dag under sin uppväxt och det har gett tydliga resultat, men det gäller att ha tålamod.


Tidigare under dagen hade jag tränat själv, packat upp det sista efter semestern och tvättat kläder. Det känns bra att vara tillbaka igen och komma in i det vardagliga livet, men nu kommer tiden att gå väldigt fort och säsongen snart vara slut.


Sov gott!
Fredrik Nygren

No comments: