Friday, September 25, 2009

Mörker!

Totalt mörker efter DIFs förlust mot Halmstad, det går inte ens att förklara vilken obehaglig känsla som infinner sig när Halmstad gör 2-0. Jag ville inte se eländet men kan samtidigt inte stänga av då hoppet inte vill överge mig. Inte mycket talar för att det blir poäng mot gnaget på Måndag men det behövs verkligen om det ska fortsätta vara spännande om det blir förnyat kontrakt eller inte. DIF slutar spela fotboll efter 2-0 målet, eller redan i andra halvlek har man slutat. Så jobbigt och så trist, vart tog cupkänslan vägen som spelarna pratade om inför varje match i slutet.

DIF hockey spelade som det verkade en underhållande match som slutade 7-6 till Hv71, 7-6 i en elitseriematch, det måste varit länge sen. Tidigt undeläge med 0-3 hämtas igen och man tar även ledningen så 7-7 hade nog varit ett mer rättvist resultat om man tittar på skotten som slutade 31-31. Stort grattis till Marcus Kruger som gjorde hela 5 poäng i dag för Djurgården, imponerande även för Bremberg som alla trodde DIF skulle sakna så mycket.

På kvällen hade båda lagen träning inför matcherna i helgen. Det jobbades mycket met spelvändingar och backchecking i dag samt mycket passningar.

Vi ses!
Fredrik Nygren

No comments: