Sunday, April 19, 2009

NHL Playoffs!

I dag var det då dags för min första slutspels match i år.  Det var bra tryck i Verizon Center och alla var förväntningsfulla och laddade inför matchen. Caps började bäst men Rangers gjorde dagen enda mål och vann därför med 1.0 i en rätt seg tillställning. Henke höll nollan för Rangers och det var väl det enda som var kul i dag. Caps hade petat Theodore och 21 årige Varmalov gjorde bra i från sig. 

Efter matchen åkte jag och Alex vilse i DC då vi inte hade någon GPS med oss, i nästan 2 timmar yrade vi omkring, men det var kul att få se stan och dess förorter lite närmare. 

Sedan åkte vi på try out, i 98orna cuttade vi 4 spelare och har bara en kvar att ta bort och i 97orna fick alla stanna tills i morgon då det avgörs vilka som kommer spela nästa säsong. 

Jag tycker att man borde ha try outerna på hösten innan säsongen börjar i stället för innan sommaren då det kan hända väldigt mycket över en sommar. Det är ofta då spelarna växer som mest. Men det blir svårt för mig att ändra ett inrotat system här i staterna. 

Nu är det filmdags hos familjen Nylander!

Bye!
Fredrik Nygren

No comments: