Monday, April 20, 2009

Lagen redo!

I dag valdes de slutliga lagen för nästa säsong och det vart en tuff dag med hårda och svåra beslut. 98orna var lättast då det redan var bestämt i går hur det skulle se ut, däremot är målvakterna väldigt svårt att plocka där av 4 st kandidater.

97 laget var jobbigt att fatta beslut om, vi bestämde att ta bort en spelare från förra säsongen för att låta 2 nya få chansen. Detta var ett tufft beslut då de var väldigt jämna alla 3 men hade olika egenskaper. Efter ispasset hade vi möten med spelare och förälder och talade om för dem om det klarade laget eller inte. Psykiskt ansträngande att tala om för en spelare att han inte är tillräckligt bra just nu.

Men båda lagen känns slagkraftiga och spännande inför kommande säsong!

I morgon bär det så av till New York och det ska bli väldigt kul att komma bort en dag och göra något annat för en gångs skull. Vi får se om jag hinner skriva något då annars blir det på Tisdag, skall dock ta lite kort och lägga upp åt er.

Happy Monday!
Fredrik Nygren

1 comment:

Bobby said...

Du lyssnar väl på matchen? Skön kommentar på aftonbladet:

27' Nu är det totalt kaos i Bajens straffområde. Igen. Bajen-försvararna får inte undan bollen och ser ut som en skock lettiska skeppare som druckit träsprit och sniffat lim. Där försvinner den till slut.

Forza DIF!

Fan också precis 1-1 :(

Den här bloggen ligger ju typ en minut före radiosporten

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/article4944965.ab