Friday, June 11, 2010

Potomac River!

I morse började vi dagen med en tur till Potomac River vid Great Falls och jag måste säga att det var överaskande vackert att se den naturen som fanns där. Riktigt trevligt ställe som var perfekt för lite morgon motion. Vi var där i någon timme innan vi begav oss till Starbucks vid Potomac Village som brukar vara Nyllets stam ställe när han bodde här.

Vi åkte sedan hem för lite egen träning och arbete framför datan. Planeringen för nästa säsong är i full gång och som jag sa i går så är uppstarten planerad och klar för båda mina lag.

På kvällen var det dags för det andra passet av min clinic och i dag var temat puck protection. Det gick riktigt bra och de 25 spelarna som var på plats fick en riktigt bra och fartfylld träning i benen innan de åkte hem och sov. Nu får de ta ledigt över helgen så sätter vi i gång på Tisdag igen.

Vi hörs i morgon igen,
Fredrik Nygren

1 comment:

Anonymous said...

Nu när du tar hand om Täbys 96och 97,glöm ej att grabbarna i 3-4 femma är lika viktiga som 1och2.
Prata lika mycket med dom och förklara för dom vad dom behöver förbättra och förklara för dom om du gör förändingar i laget som drabbar dessa killar (bänken)i slut ändan vet vej vem som blir bäst.Viktigt att se alla och prata med varje individ avsett standard.
KUl att läsa din blogg hur du utvecklas som person.
Hockeyhälsningar
Forsberg