Wednesday, June 16, 2010

Falska fans!

Tisdagar betyder Swedish Skills Clinic och i kväll på passet visade Humlan mig att han var ett riktigt skridsko ess när han behärskade både "skjuta haren" och "häl mot häl" genom mittzon. Jag lät mig imponeras av denna ljuva skridsko konst som han bjöd mig och spelarna på, mäktigt.

Förutom denna passion så innehöll kvällens ispass mycket koordinations övningar med mycket hjärnarbete samtidigt som det gällde att ha tekniken med sig. Det var som vanligt en blandad nivå på vad spelarna klarade av och inte, men alla försökte och det är det viktigaste. Träning ger färdighet och fortsätter de att träna så kommer de att se resultat snart. Passet avslutades med 5 stationer där vi la in många koordinations och teknik moment som kan uppstå i matcher.

Tidigare under dagen har vi kollat på Fotbolls VM och insett att det är ett väldigt tråkigt VM rent målmässigt. Det bjuds inte på någon kavalkad i mål direkt men vi får hoppas att det släpper snart. Dagens rolighet var ju ändå de 50 Nord Koreanska fansen som egentligen var ett gäng inhyrda Kinesiska skådespelare som hejade på låstas på "sitt" lag. Hade de inte varit på plats så hade ju inte Nord Korea haft några fans alls då det är stängda gränser både in och ut i det landet.

I morgon är det 7.00 på is igen som gäller!
Fredrik Nygren

No comments: