Monday, March 22, 2010

En gammal gård!


En solig sommar/vår dag i Washington började med en framflyttad hockey match för TM 97 mot Hersey Bears. Denna match skulle ju som sagt spelas tidigare men vart flyttat till nu, obetydelse lös sätt ur ligans perspektiv men en mentalt viktig match för båda lagen. Ett lag vill alltid avsluta på ett bra sätt och detta var för många av de inblanade det sista vi gjorde tillsammans. Båda lagen spelade riktigt bra ishockey och det märktes att saknaden av match var stor efter 2 veckor uppehåll. Vi vann till slut med 4-1 och fick lite extra energi för eftermiddagens Team Party som utspelade sig på en gård i Maryland som en gång tillhört John Hopkins.

Det är inte alltför vanligt här i USA att man ser så gamla byggnader som det gamla slavhuset på gården som var byggt 1749. Det var en väldigt fin gård och verkligen en lyckad plats att ha en lag fest på. Jag fick många fina presenter och det kändes väldigt vemodigt att behöva lämna detta underbara lag.

Senare på kvällen var det dags för säsongens sista match med Rebels innan slutspelet. Jag svarade för en kanon match och hade 6 poäng i en oavgjord match (7-7) mot Englawood Jacks som sedan vann på straffar.

Nu är jag precis klar med 2 timmars skrivande till spelarna i laget. Alla fick ett mail med några rader personlig feedback. I morgon ska jag försöka hinna med 98 laget också.

Vi ses!
Fredrik Nygren

1 comment:

Anonymous said...

Det du gör med den personliga feedbacken till samtliga spelare uppskattas enormt Fredrik. Ta dig tid, det är värt det.