Friday, November 20, 2009

Nybörjare!

I dag delade vi upp spelarna på WJ träningen och jag jobbade med de 7 spelare som har spelat hockey i 3 år eller mindre. Det vart skirdsko åkning med grunder i skär och balans, det är viktigt att dom lär känna sinna skär och hittar en bra känsla. Peter jobbade på andra sidan med de lite bätrre spelarna och gjorde mycket avsluts övningar och grunder i spelet. Det kändes som en bra träning och i morgon har vi vår andra seriematch 20.15.

I morgon kommer även mina svenska vänner hit så det ska bli väldigt kul att träffa dom igen. Jag hämtar Jonas på Dulles Flygplats 13.00 och sedan kommer Hartmanns 2 timmar senare.

På kvällen var det träning med Team Maryland som vanligt på Torsdagar. 97 laget var först ut och vi jobbade mycket med små detaljer inför matcherna mot Devils i helgen. Det känns som att det finns en revansch lust i truppen efter förra helgen. Tyvärr har vi 2 spelare borta på grund av hjärnskakningar, vi har totalt haft 3 st denna säsong. Förra säsongen hade vi knappt några sjukdomar eller skador alls, i år har vi haft en stor sjukstuga.

98 laget som även de har 2 spelare på skadelistan körde på bra i kväll med fokus på ett högt tempo och flow övningar med mycket passningar och avslut. Sam och Philip var riktigt bra i hop under 2-1 övningarna, riktigt snygga mål varje gång.

På vägen hem vräkte regnet ner och det var svårt att köra, men det gick bra om man tog det lite lungt.

Vi ses i morgon!
Fredrik Nygren

No comments: