Wednesday, August 12, 2009

JHC-FIK!

I dag ringde jag Björne som coachar Flempans 97or och frågade om han ville äta lunch. 2 timmar senare skulle vi nämligen coacha mot varandra. Han var på väg att äta så jag hängde med, vi pratade om allt möjligt och självklart om matchen.

Väl i Vistätta var det dags för uppvärmning och vi (JHC 97) körde landhockey och sprang i skogen. Flempan som är en av få föreningar som vet hur man ska träna körde så klart smålagsspel på isen som uppvärmning. Jag gillar Flempan och Visättra för att dom får ofta träna så mycket dom vill. Alla kan köra med alla och samtidigt utvecklas och ha roligt.

Björne har gjort ett bra jobb med 97ornas individuella utveckling, många spelare har verkligen utvecklat sin klubbteknik och skridskoåkning. Elias är grym!

Matchen vann vi med 10-2 och grabbarna spelade bra stundtals och lite sämre stundtals, det märktes att det var första matchen för båda lagen och det var ganska segt. Björne var sur och skällde lite på Flempan spelarna efter matchen. Men det var kul för alla spelarna att få spela match igen.

Både Järfälla och Flempan kommer att bli bättre och bättre under året, och det finns bra potential i båda lagen.

Full fart framåt!
Fredrik Nygren

No comments: