Sunday, October 5, 2008

Resultat!

Andre ville skriva igar och sjalvklart far lite gaster skriva da och da.

I dag hade vi 2 matcher och i morgon spelar vi kvartsfinal kl. 6.00! Fattar inte hur man kan lagga matcher sa tidigt! Thats crazy! Men da ar det tur att man har en spelare som Crazy Chris i laget!

Forsta matchen i morse gick bra och vi hade en 2-0 ledning tidigt, men som i gar sa tappade vi denna genom 2 snabba powerplay mal for ice dogs, i 3e perioden tog vi tillbaka insiativet och vann med 4-2. Det gjorde oss klara for kvartsfinal.
Skotten vart 36-18 och segern kandes klar rattvis.

Andra matchen motte vi Westchester Express som var det basta lag med 12 aringar jag nagonsin skadat! Dom var riktigt bra, och vann skotten mot oss med 36-12. Resultatet da? 2-0 till dem pa 2 individuella misstag som gav dem 2 frilagen.
Vi spelade riktigt bra forsvarsspel i dag och jag var riktigt stolt over laget trots forlusten. Alltsa inga inslappta mal i boxplay och inga nar vi spelade forsvarsspel.
Sista perioden var trots allt jamn, 12-8 i skott!
bara att lyft pa hatten och gratta motstandet.

I morgon spelar vi alltsa kvartsfinal mot Cleveland JR Jacks och dom bor vi ha en stor chans mot! Hall tummarna for oss sa ska jag forsoka vacka liv i dom 6.15 lokal tid.

Fredrik Nygren

No comments: