Tuesday, July 27, 2010

Bättre!

Ännu en underbar dag på campen där spelarna höjde sig mycket jämfört med i går och det kändes som 2 helt nya grupper på isen. Vi fortsatte med höga krav och komplicerade övningar där spelarna var tvungna att tänka till i varje moment. Morgonens pass innehöll även väldigt mycket passningar.

Även i dag fick vi besök av duktiga spelare från blandannat Elitserien och NHL, med på isen förutom de som kom i går var de just nu klubblösa spelarna Peter Nylander och Nicklas Anger, Jacob Josefsson från New Jersery Devils och Stefan Lassen, Kim Lennhammar och Calle Ackered från Djurgårdens IF. En härlig uppslutning där de höjer både kvalité och tempo i övningarna även om vissa av dem tog det ganska lungt. Några som inte tog det lungt var Nicklas Anger och Nisse Bäckström som körde för fullt och tyckte att de vart lite snurriga i huvudet efter vissa övningar där de var tvungna att tänka till.

I eftermiddagens matcher så vann samma lag som i går i den yngre matchen, men i den äldre gruppen så var det ombytta roller på isen och det andra laget vann stort. Kul med lite blanade resultat och i morgon dyker det upp några nya spelare i båda grupperna.

Jag älskar hockey,
Fredrik Nygren

No comments: