Wednesday, July 28, 2010

3e dagen!

Det känns som att man blir tröttare för varje dag som går på campen, men även gladare och nöjdare. Det är riktigt kul att vara tillbaka på svensk is och undervisa hockey kunskaper på svenska igen, även om jag saknar mycket och många i USA. Även vissa amerikanska hockey termer smyger sig in i snacket emellanåt men det är nog bara bra.

Jag tycker att båda grupperna blir bättre och bättre hela tiden och spelarna börjar hitta tillbaka till både match tempo och sin fysiska status. Detta märks framförallt på eftermiddagarnas matcher som blir jämnare och mer intensiva. En av spelarana påpekade även hur mycket mer matcherna betyder nu jämnfört med den första dagen, han tyckte att alla kör hårdare nu och att det smäller mer i sargerna.

Tyvärr fick vi lägrets första skada i dag då Lucas gjorde illa sitt knä, men efter läkarbesök och röntgen så ser det inte jätte allvarligt ut och det känns verkligen lättande. Lucas är en kanon kille både på och utanför isen och jag hoppas att han är tillbaka i från sin skada så fort som möjligt.

I dag var även Jonas Andersson på besök under campen, Jonas som förra säsongen spelade i Ryssland ska nästa säsong åka till NHL och Nashville.

God natt,
Fredrik Nygren

No comments: