Wednesday, February 24, 2010

Mid Fairfield!

Fullt fokus på helgens slutspel denna vecka. I går Måndag ledigt, träning Tisdag Onsdag och Torsdag sedan första matchen på Fredag kväll. Slutspelet fungerar som en tunering där de 6 lagen är indelade i 2 st grupper. Placeringar 1-3-5 är Gold Divison och 2-4-6 är Silver Division, Gold Divison lagen möter lagen i den andra divisionen och tvärtom. Vi hamnade på 6e plats och möter därför Mid Fairfield (1), Rockets (3) och Little Caps (5). När alla lagen har spelat sina 3 matcher så hamnar de fyra bästa lagen i semifinal där 1an möter 4an och 2an 3an.
Förra säsongen så åkte vi ut i semin mot Mid Fairfield som vann slutspelet. De är även favoriter i år då de bara har en förlust under hela säsongen. Vi specialstuderade våra motstånadare på DVD i dag innan ispasset, och det är tydligt att Mid Fairfiel spelar väldigt defensivt och disciplinerat. Väldigt vuxet och ett moget spel som kanske inte är så utvecklande för individen men efektivt om man vill vinna många matcher.

På ispasset jobbade vi med mycket anfallsspel och hur vi ska bli bättre på att komma in på mål och skapa en bra offensiv. Jag tyckte det såg bra ut och alla utan 2 spelare var där på grund av sjukdom, förhoppningsvis mår de bättre i morgon Onsdag. Morgondagen för min del börjar med ett morgonpass med 3-4 fyra spelare. På kvällen har jag sedan träning med 97 laget igen.

I morgon kväll/natt spelar även Sverige sin kvartsfinal mot Slovakien som det ser ut nu då dom leder med 3-1 efter en period mot Norge. Jag håller tummarna för att Norge skall lyckas med ett mirakel, men det är inte mycket som talar för det just nu.

Vi hörs i morgon igen gott folk!
Fredrik Nygren

No comments: