Monday, February 8, 2010

Lugnet efter stormen!

Då var man tillbaka efter en helg insnöad i huset. Utan en chans att komma ut med bilen från huset, så fick man gå till fots om man skulle någonstans. Jag skulle ju inte så långt efterssom matcherna tyvärr vart inställda. Men jag passade på att njuta av det fina vintervädret genom 2 promenader i dag och i går. I dag var den helt klart bästa då det var strålande sol och -1 i luften, snön låg vackert vid på marken och solen stekte skönt. En timme var jag ute och njöt av den underbara naturen.

Det var blandade känslor när jag såg resultaten från 97 serien som helt klart påverkade våra chanser till slutspel. Vi tillsammans med 3 andra lag slåss om en slutspelsplats och vi kunde efter helgen vara så gott som klara även fast vi inte kunde spela våra matcher. Det började väldigt bra då Hersey åkte ut tävligen genom att förlora, så dom kan inte gå om oss. Comcast förlorade också och får väldigt svårt att gå om oss. Så var det då Devils som mötte obesegrade Mid Fairfield, och där räknade alla med att Mid Fairfield skulle vinna, men då vinner Devils med 3-0 och vi får helt plötsligt all press på oss. Vi har fortfarande allt i egna händer, men vi måste nu vinna minst en match av de 2 återstående matcherna som spelas mot Hersey och Washington Little Caps. 2 riktigt tuffa matcher där vi kan vinna båda matcherma men lika gärna förlora. Tar vi inte minst 2 poäng så är vi ute från slutspelet och hamnar på en 7 eller 8 plats av totalt 15 lag, men vi ska klara detta och då blir vi 6a.

Det jobbiga är vi inte vet när matcherna bli av än, då vi inte har hittat något nytt datum att flytta dom till. Little Caps matchen skulle egentligen spelas helgen innan jul men flyttades även då på grund av snö stormen. Är man religlös och tror på gud så kanske man tror att han inte vill att denna match ska spelas. Men jag tror helt enkelt att det är en slump och att den snart blir av och att vi vinner.

För någon timme sen avgjordes Super Bowl där Saints vann mot Colts efter en underhållande match.

God natt!
Fredrik Nygren

No comments: