Monday, December 22, 2008

Resfeber!

Så var det dags för julsemester och en 12 timmar lång flygresa till Sverige.
Som jag har sagt flera gånger förut så har tiden gått oerhört fort, men jag har haft det kanon. Träffat många nya vänner och fått träna underbara personer i ishockey.

Nu kommer ett juluppehåll lägligt och jag ser fram emot att få träffa min familj och vänner. Jag kommer dock att sakna människor här medan jag är borta, men jag får snart se dom igen. Men jag har absolut refeber inför resan i morgon, planet lyfter 18.50 och jag landar i Sverige på Tisdag eftermiddag.

Det är svårt att packa, men jag är klar med de saker jag inte behöver här och alla julklappar. Så nu är det bara saker jag behöver använda under semestern.

I dag spelade båda lagen matcher och 97orna vart sönderblåsta av dommaren i 2 perioder. I andra spelade vi bara 2 minuter med fullt manskap, resten av tiden i boxplay. Därför låg vi även under med 3-1, men vi kom tillbaka i 3e som så många gånger förut och tog ledningen med 4-3. Men lyckades inte hålla emot i slutet så dom kvitterade till 4-4.
I dag såg jag även ett rekord på hur mycket istid en 11 åring kan ha, deras bästa spelare var ute på isen 40 minuter av 45 möjliga. Snacka om toppning!

96orna hade ingen rolig dag och förlorade med 6-0, det var vår största förlust för året!

Kvällen har mest spenderats med packning!

Vi får se om jag hinner skriva i morgon innan jag åker.

Best Regards,
Fredrik Nygren

2 comments:

Anonymous said...

Uppdatering från Stockholm: Stockan-DE 1-4

Bobby said...

Ska bli grymt kul att se dig igen!!!
Skönt också att du börjat tänka på USA som hemma och Sverige semester. Låter som om det blir ett par säsonger till i staterna ;) Men det gör du i sådant fall rätt i för du kommer hinna med många år som framgångsrik tränare i Sverige men det är inte alla som får möjligheten att träna ett av USAs bästa ungdomslag. Och du behöver inte ha så mycket resfeber för Sverige är sig ganska likt.

Kram