Monday, December 8, 2008

A weekend in PA!

En lång och intensiv helg är över!

I Lördags morse åkte jag Camilla och alla deras 5 barn till Pensylvania. Det var bra träning för mig inför framtiden att få köra bilen med 5 barn där bak. Nu tror jag inte att jag kommer få 5 barn, men förhoppningsvis ett par.
Det var i alla fall en bra erfarenhet!

Första stoppet var Hersey där 97orna spelade, vi gjorde en av årets bästa matcher och vann med 3-2, efter en tidig 2-0 ledning. Hela laget stod för en bra prestation.

Sen bar det av till Philadelphia där 96orna var först ut mot JR Flyers, en jämn match där vi inte kom upp i normal standard och förlorade med 3-1 efter ett mål i tom bur. Riktigt tung förlust!!

Sen var 97orna redo igen för att vinna mor JR Flyers och det var inga problem, 5-2 vart slutresultatet och stundtals såg det riktigt bra ut även i denna match.

En god middag senare var det dags för sängen! Jag sov dock inte så många timmar som jag borde men det gick bra.

I morse var 96orna först ut och ville ha revansch efter gårdagens tunga förlust. Vi började bra och dominerade första perioden men fick inte in pucken. I andra fick en av våra bästa backar matchstraff efter en dommarmiss. Vi lyckades ändå göra 1-0 i numerärt underläge. Men i samma 5 minuters utvisning så gör dom 1-1.
Det står sig till det återstår 43 sekunder kvar av matchen då gör Flyers 2-1 och matchen känns avgjord, men med 3 sekunder kvar så kvitterar vi till 2-2, så det kändes skönt.

97orna avslutade sin helg med ytterligare en vinst mot Flyers, men denna match spelade vi sämre och vann med 5-4. Där Flyers bjöd på tuffare motstånd i dag.

På kvällen tittade jag på Caps som förlorade mot Carolina med 3-1, Nicke gjorde Caps ända mål.

Nu är jag fruktansvärt trött och ska sova!

God Natt!
Fredrik Nygren

2 comments:

Din gamla granne said...

It ain´t over till it´s over!!!!
Fat lady sings och allt sånt,
glöm inte att man spelar tills domaren blåser.

Bobby said...

Gött med ett gäng segrar. Extra kul att ni slog Hershey Bears som verkar vara med och fightas uppe i toppen...

När är det dags för nästa gästkrönika? Kanske vore det kul att höra någon av dem du spelar med på torsdagskvällar berätta hur Coach Freddie står sig på isen ;)