Sunday, November 20, 2011

Skador!

Ännu en helg har förlöpt och den har minst sagt varit både upp och ner, eller ska jag säga ner och upp. Den började på värsta tänkbara sätt mot Djurgårdens U16 som visade en fart i sitt spel som påminde om ett J20 lag första 10 minuterna och efter bara 5 minuter så hade de gjort 3 mål mot oss och när perioden var slut så stod det 5-0. Sen vaknade vi till liv igen och började att spela en bra och aggressiv ishockey men vad hjälpte det när vi inte kunde vända matchen. Träningen gick i dag bra men tyvärr fick vi ytterligare en skada efter en redan nu skadedrabbad säsong då Hampus bröt Nyckelbenet. Krya på dig Ödlan!

Team 97 tog i dag en efterlängtad seger då Arlanda besegrades med 2-0 på bortaplan. Mycket vilja och energi fanns i spelet igen och spelarna kunde för en stund tysta många tvivlare. Energi har fått en ny innebörd och innebörden är Lycka och det fanns verkligen energi i laget i dag. Tyvärr så skadade sig vår kapten Erik efter något som i mina ögon såg ut som en så kallad "Blind Side" tackling där han blev tacklad snett bakifrån 1 meter i från sargen, och omöjligt kunde försvara sig. Jag tror inte att avsikten med tacklingen var för att skada men skadad blev han och Arlandas spelare fick ett matchstraff. Hoppas att du är tillbaka snart Erik!

Vinsten i sig var viktig och efter fem omgångar så leder vi fortfarande en väldigt tight och spännande tabell.

Jag fick avsluta helgen med en lite mer avslappnad och glädjefylld historia då Team 00 besegrade Waxholm och jag fick vara med i båset och coacha. Grymt kul match med mycket vilja och kraft.

I morgon är det en ny dag,
Fredrik Nygren

1 comment:

susanne said...

Energi är lycka !!!