Sunday, March 1, 2009

Lördag!

I dag startade vi första matchen riktigt bra och ledde med 2-0 efter 5 minuter. Men sen tappade vi matchen. Skotten efter första var 6-6 och resultatet 3-2 till dom.

Vår målvakt som är en mycket duktig målvakt hade en tuff match och turen var inte på hans sida.

Efter 3 perioder var matchen slut och Clippers vann med 5-2 efter sista målet i tom kasse. Skotten vann vi med 19-11.

Nästa match gick dock bättre som vi var tvungna att vinna för att gå till Semifinal, vi gjorde vår bästa match för säsongen och slog Long Island Gulls med 4-2.

I morgon väntar ligans bästa lag i semin, Mid Farfield.
Det kommer att bli väldigt tufft att vinna, men chansen finns och vi ska ta den.

Tyvärr fick gårdagens skribent Ross en hjärnskakning i Gulls matchen och missar nog semin.