Monday, February 9, 2009

Underbart väder!

I dag vart det en tidig morgon för matcher med båda lagen.

96 orna som hade vart på party kvällen innan började segt mot Long Island Royals som vi i går slog med 8-0.

Efter en bjudning tog dom ledningen med 1-0 och det stod sig perioden ut.
I andra visade vi bättre vilja och gjorde 3 mål och Royals inget.

I 3e perioden vart matchen jämn igen och Royals gjorde det ändå målet, så vi vann ändå med 3-2. Ingen höjdar match men skönt med en vinst.

97 orna som spelade oavgjort i går var revansch sugna och trummade på bra i 2 perioder och ledde med 7-2 en bit in i 2a perioden.

Men sen vart vi bekväma och började slappna av, detta straffade sig och Royals gjorde 4 mål men kom aldrig närmare än 7-6. En match som vart onödigt spännande.

Men en viktigt läxa att ta med sig, man kan aldrig leda en match med för mycket mål för att slappna av.

Sedan åt jag pannkakor hemma hos Micke och drack Kaffe. En mysig eftermiddag som avslutades med en promenad i det fina vår vädret.

Sedan har jag vilat upp mig hela kvällen och ska nog försöka sova tidigt i kväll!