Wednesday, August 25, 2010

Tack så mycket!

Tack så mycket för alla gratulationer som jag har fått under dagen för utmärkelsen från Washington All Stars. Det är så klart jätte roligt att man får positiv feedback och uppmärksamhet på all den tid och energi som man lägger ner på sitt arbete. Samtidigt så är det inget jätte stort som har hänt i min värld, utan det är mer en rolig sak som inte förändrar någonting.

Dagen har varit väldigt lång och arbetsdagen började med fysträning med Team 97 för att sedan ha ett långt möte med några ledare från ett annat lag i föreningen. Sedan hade jag varsitt ispass med både 97 och 96 för att sedan avsluta kvällen med ytterligare 2 möten. Blandannat fick vi i kväll en ny spelare till Team 96 från Sollentuna, välkommen Sebastian.

Sedan vart det ett möte med 95 och BJ ledningen som varade till 23.00. Vi skulle behöva fylla på 95 laget med ytterligare ett par spelare. Så känner ni någon eller några som vill spela U16 Div 1 och samtidigt få träna och spela med BJ så är ni varmt välkommna att kontakta mig eller ledningen i 95 laget.

I morgon är det 97 match mot Nacka!

Sov gott,
Fredrik Nygren

No comments: