Saturday, December 28, 2013

Maple Leafs!

Morgonmatch mot Lambton AAA och ledning med 1-0 efter ett tidigt powerplay mål. Tyvärr tappar vi vinsten med 40 sekunder kvar efter ett 6-4 powerplay för dem. Men en väl genomförd match och en skön start på liten rink.

AA mötte Oakville Rangers i sin första match som är ett av de bästa AA lagen i hela Kanada. Efter 2 perioder ser det mörkt ut och de leder med 3-0. Men med 10 minuter kvar börjar vår upphämtning. 3-0 blir snabb till 2-3 och sedan med 50 sekunder gör vi 3-3. En fantastiskt vändning, men är vi nöjda? Nej utan vi lyckas även göra 3-4 och vinner matchen. Vilken härlig upplevelse.

I kvällens sista match så mötte vi South central Coyotes och började riktigt segt och de gjorde 1-0 direkt. Efter ett ordentligt snack efter första perioden så gör vi en riktig bra andra och tredje period. 1-1 kommer välförtjänt med bud på mer, men istället tar de ledningen med 2-1. Trots bra tryck på slutet så kommer vi inte närmare en två puckar på mållinjen.

Kvällen avslutas med NHL match för mig och 3 andra vuxna. Toronto slår Buffalo på straffar efter en grymt kul match!