Thursday, December 15, 2011

Ena halvan!

Jag berättade i Söndags om den tuffa matchveckan för Team 97 och i dag har vi nått halvvägs och tagit 6 poäng av 6 möjliga då vi i Måndags besegrade Göta och i kväll åkte vi till Uppsala och bärgade hem 3 poäng till Täby efter en 3-1 seger mot Almtuna.

Vi gjorde en riktigt bra första period där vi vann skotten med 15-4 och ledde matchen med 2-0 efter 2 snygga powerplay mål. Även om många Almtuna anhängare var missnöjda med domsluten så var det ingen snack om att dessa 2 powerplay uppstod efter tilltag som enligt regelboken skall vara utvisningar. Vi åkte helt enkelt mycket mer skidskor än Almtuna i den första perioden och fick även med oss dessa utvisningar.

Den andra perioden vart jämnare och Almtuna flyttade upp spelet och då kände man bättre igen dem efter det senaste mötet lagen emellan då de vann med 3-2. Nu vart det en svängig period där Almtuna blandannat fick ett bra 5-3 läge utan utdelning. Men vi var bra och fick även in 3an innan de fick ett tröstmål med 10 minuter kvar. Vi vann skotten även i andra perioden men med jämnare 20-13.

Innan denna match så passade jag på att under en period stötta Team 99 i båset i deras match mot Almtuna, även denna match slutade med Täby seger och 5-0 vart slutresultatet.

Tack Almtuna för en trevlig Torsdagskväll i era fina anläggningar och på återseende.

Nu har vi 2 matcher kvar av denna tuffa matchvecka och det blir 2 riktigt tuffa matcher mot de duktiga lagen Järfälla och Arlanda. Först ut är Järfälla i morgon kväll på bortaplan, så nu gäller det att samla nya krafter. Efter den matchen så spelar Team 96 sin sista match innan jul mot Hässelby/Källvesta.