Sunday, July 3, 2011

Besöksbyte!



Dagarna har gått fort och i morgon så åker Charlie och Oskar hem till Sverige igen och samtidigt så landar Raffe och hans dotter Emmelie på samma flygplats och hälsar på i 10 dagar. Ska bli kul att se Raffe igen och snacka lite hockey och den kommande säsongen som blir ett stort äventyr för oss. Efter förra årets grymma resultat i hela klubben så blir det svårt att bräcka det, men vi ska helt klart göra vårt bästa för att få en minst lika bra säsong och förhoppningsvis bättre i år. Det ser bra ut i de flesta lagen och vi kommer att smida våra järn och ladda våra vapen för att dra ut i strid och försvara Täbys färger.

Vi började dagen med lite morgon fys och 3km löpning innan Charlie och Oskar ville åka och handla upp sina sista pengar. Oskar var en riktig shopping kung när han gled fram mellan butikerna i Premium Outlets med bestämda steg. Både han och Charlie hittade många fina saker och var väldigt nöjda med sina köp och till sist så åkte vi till en stor hockeybutik där de köpte varsin värsting klubba inför kommande säsong. Nu har de pengar kvar som exakt räcker till varsin lunch i morgon, så inga marginaler här inte.

I går var vi på 6 Flags som är en stor äventyrspark som Gröna Lund fast ungefär fyra gånger så stor. Det var kul även fast jag inte åkte så mycket, men vi spenderade mycket tid i vattenlandet där det var full fart på ruschkanorna. Charlie passade på att göra en alldeles egen Täby T-Shirt som han var väldigt stolt över.

Jo tack nu börjar jag längta hem till den svenska sommaren och nära och kära som finns där hemma. Jag vill känna den svenska vinden i håret och kunna bada i sjöarna, så jag räknar nästan dagarna nu som är 18 till antalet.

Take Care,
Fredrik Nygren

2 comments:

Jessica said...

Hej. Tack snälla för den här otroligt härliga veckan som du har gett Charlie och Oskar:)
Charlie har varit jätteglad och lycklig varje gång jag har pratat med honom.
Det ska bli spännande att få se klubban han har köpt, han har pratat mycket om den:)
Du har gett killarna ett fantastisk minne som de får med sig hem
tack igen, du är bäst:):)
// Jessica och Torgil

Jessica said...

Vi vill också tack familjen Nylander för att våra killar har fått bo hos er den här veckan.
Supersnällt tack
// Jessica och Torgil