Thursday, July 14, 2011

2 ut 1 in!

I morgon är det dags för Raffe och Emelie att åka hem och dagarna har gått riktigt fort. Vi har hunnit med mycket roligheter under deras besök och bäst har nog tiden nere i stan varit. Ni som har har egna barn eller tar hand om andras vet att det inte alltid är helt lätt att ta hand om ett som är på väg in i tonåren. Men det har ändå flytit på hyfsat bra och vi har haft fred i huset mestadels av tiden.

Samtidigt som Raffe och Emelie lämnar så kommer min vän Alex och håller mig sällskap den sista veckan. Det ska bli kul med nytt sällskap igen och jag hoppas att vi hinner med lite olika äventyr under veckan.

Hockeyn rullar på och det återstår endast 4 heldagar med hockey av den återstående tiden. I dag körde Raffe med den yngsta gruppen och han precis som jag tyckte att det var den absolut mest energikrävande gruppen av de fyra olika.

Vädret är för det mesta väldigt bra och fruktansvärt varmt, men just i dag så var det endast 24 grader och framåt kvällen så sjönk det till 18, som är riktigt kallt här.

Nu är det dags för några timmars sömn.

Fredrik Nygren

No comments: