Sunday, March 27, 2011

Reflektioner från TV-Pucksuttagningarna!

I går var jag som sagt förbi TV-Pucksuttagningarna och hjälpte till att coacha i matcherna som spelades. Det var riktigt kul att vara där och se alla duktiga spelare som bjöd på jämna och täta matcher. Det var som vanligt vid sådana här tillfällen ett par spelare som man kunde se direkt att dom inte var aktuella för TV-Pucken, men sedan var det en relativ jämn nivå på spelarna. Även 97orna som var på plats gjorde väldigt bra i från sig och någon av dem kan säkert ta en plats.


Jag hade som sagt tidigare tio stycken Täbyspelare på plats och jag tycker att dom gjorde bra i från sig allesammans. Det märktes på många av spelarna på plats att de var mycket nervösa och spända inför detta. Men jag och de andra coacherna försökte lugna ner dem genom att vända på det, och se det positiva i att ha kommit så här långt och njuta av ögonblicken.


Det var även mycket skratt och glädje på plats och det märktes knappt att alla dessa spelare hade varit bittra konkurrenter under säsongen. Nu var laggränserna som bortblåsta förutom färgerna på hjälmarna som skiljde spelarna åt. Men det gäller att fortfarande tävla med varandra om platserna till TV-Pucken, för en sådan plats vill man ju inte ge bort till någon annan.


Ett stort lycka till,

Fredrik Nygren

2 comments:

Tk said...

Helt ärligt..tycker inte du med att det är skumt att ni har med 10 st..kan inte bero på att du är med som tränare..samma i nacka osv ..kolla dig sj i backspegeln i bland...skärp dig nu..och ta inte bort inlägget som du gör med alla som inte passar dig...

Fredrik Nygren said...

Tjena du Anonyme Tk.
Du ska nog läsa på din läxa innan du går ut och gnäller över saker som inte stämmer.
Jag har 4 konkreta exempel som gör att dina påhopp framstår som ren okunnighet.
1. Vi blev tillfrågade om vi ville vara med och coacha matcherna på lägret efter uttagningen hade skett.
2. I går så var tränare från följande lag på plats och hjälpte till med coachning: Djurgården (11st spelare uttagna) SDE (4 st spelare uttagna) Sollentuna (3 st spelare uttagna) och Täby (10 st spelare uttagna).
3. De flesta klubbtränarna i Stockholms Div.1 vart tillfrågade om de ville coacha på lägret.
4. Jag eller någon annan klubbtränare i Stockholm har ingenting med dessa uttagningar att göra.