Sunday, December 12, 2010

Tibble Ishall!

Rollerna var tydligare än vanligt i gårdagens match mot SDE 97 och även om alla spelare är olika så påminde de alla om krigare och pådrivare under uppvärmningen och den första perioden. Efter en något trevande start så tyckte jag att Täby var bättre och vann även skotten i första perioden med 14-8 och ledde rättvist med 1-0. I andra perioden så jämnades matchen ut och SDE kvitterade även till 1-1. Men med ett par minuter kvar av matchen så tröck vi in 2-1 på ren vilja. 2-1 var ett rättvist resultat i en jämn match.

Nu gäller det att fortsätta att jobba målmedvetet och fokuserat för att börja klättra i tabllen. Men det kändes som att gårdagens vinst var ett steg i rätt riktning.

96 har haft en heldag i hallen i dag, med träning, gemensam lunch och snart en match i Div.2 mot serieledarna Almtuna. Vi skulle även ha haft en match i Div.1 mot Älta på morgonen, men som tyvärr vart inställd på grund av sjukdom i bortalaget.

Nu sitter jag i fiket i Tibble och tittar ut över isbanan på gården. Vilken fantastisk plats för spontanidrotten, ut och åka skridskor när man vill.