Thursday, December 2, 2010

Lagfoton!



Då rök ett par veckors skägg igår och tyvärr tillsammans med det så rök även vår obesegrade svit all världens väg när vi på bortaplan besegrades av Arlanda Wings med 5-3 efter en dominans på skotten från vår sida. Men med en viss mättnad och en viss saknad av några duktiga spelare så var den första förlusten ett faktum.


I Arlanda finns det en stor kille som skjuter lika hårt som en arg häst sparkar, det är helt klart senior nivå på pojkens skott. Låter man honom skjuta så blir det ofta farligt och det vet ju så klart Arlanda om, så deras spel påminner en hel del om Tre Kronor i VM 1997 när en förälder till en av spelarna stod i båset och skränade "Häv i väg pucken te Peter". Så spelaren i fråga får väldigt mycket istid och väldigt mycket puck av sina lagkamrater så att han kan utnyttja sitt "vapen". Även mot oss i Täby så fick han använda detta två gånger och detta resulterade i två mål.

Men förlorar gör man alltid förr eller senare och det är intervallerna på förlusterna som bestämmer hur starka man är som lag. Nu tar vi nya tag och bygger vidare på det vi har byggt upp så här långt. På Söndag vänder serien och vi möter återigen Sollentuna HC som vi spelade 4-4 mot i den första omgången.

97 möter på Lördag Almtuna i Div.1, ett Almtuna som har visat blandade resultat men som senast fick med sig ett riktigt bra resultat mot Järfälla då det vart 1-1.

Nu har även båda lagens lagfoton kommit och spelarna var så klart spända hur de skulle se ut, men det verkade som att de flesta var rätt nöjda. Lagkaptenen Calle i 96 laget tyckte även att jag såg cool ut på 96 bilden så det var ju ett plus i kanten.

Fredrik Nygren

No comments: