Monday, July 1, 2013

Det kom ett mail!

Det kom ett mil idag som gjorde mig väldigt glad. I bland behöver man lite positiva energi kickar och detta var verkligen en sådan. Jag lägger upp mailet här, tänk på att Linus och Lisa egentligen heter något annat.

Hej Fredrik! Linus ska iväg på hockeycamp idag och de tre veckor sedan han var på is sist känns som en evighet sedan… Tre veckor sedan WNC slutade och det slår oss att vi aldrig fick tillfälle att tacka dig och Gustav för alla pass i Rimbo. 

Det kändes riktigt gott att se all den spontanitet och glädje som ni hade på ispassen med WNC och att ni verkligen peppade alla spelare och uppmuntrade till kreativa lösningar. Att ingjuta självförtroende i varje spelare är nog en av en tränarens viktigaste uppgift och det tycker jag verkligen att ni gör! Linus sammanfattar WNC med rolig, skön stämning, lärorikt och med ett givet uttryck ”bra tryck”! 

Tack för den här säsongen, med både Täby/Hägernäs och WNC. Önskar dig och Gustav en riktigt skön sommar och så hoppas vi att vi ses vid en hockeyrink även nästa säsong! 

Med vänlig hälsning 
Lisa

No comments: