Saturday, January 26, 2013

J18!

Igår var det J18 match i Täby mot Mälarö. Efter en sämre inösts mot Arlanda på torsdagen så var det återigen dags för match.

Mälarö var bra och matchen var riktigt jämn i den första perioden. Ju längre matchen gick ju mer tog Täby över men gjorde knappt några mål. 1-1 inför den tredje när det plötsligt brakade loss åt båda hållen.

2-1 till Täby efter 5 minuter i powerplay blev ganska snabbt 2-2 och med 6 minuter kvar av matchen också 2-3 till Mälarö.

Hur skulle detta nu sluta? Det började kännas kört, men med 4 minuter kvar kvitterat Täby och man börjar känna sig rött nöjd med 1 poäng. Sen klivet lagkaptenen Stenbacka fram och gör sitt första mål på länge, så skönt och så viktigt 4-3 med 1 minut kvar.