Saturday, October 29, 2011

Team 97 vs Järfälla!


Team 97 gjorde i kväll en kanon match och besegrade Järfälla hemma med 3-0. En tuff och jämn match där båda lagen krigade på bra och skapade tryck mot motståndarnas mål. Vi gjorde 1-0 snyggt i Powerplay där Tobbe tröck dit den efter en snygg pass. Sen klev en av våra 3 98or Leon fram och presenterade sig och satte 2-0 från slottet, innan Blom avgjorde matchen med 3-0 återigen i Powerplay. Förövrigt så var back och målvaktspelet väldigt stabilt i dag.

Nu gäller det att bygga vidare på detta och fortsätta att kriga hårt på träningar och matcher. Nästa helg åker vi till Linköping och spelar Folke Filbyter.

En tråkig sak hände även i 97 under det senaste dygnet då en förälder gick in och skämde ut sig i gästboken. Under ett påhittat namn går denne person i fråga ut i gästboken och ifrågasätter hur en spelare (som nämns vid namn) kan bli kallad till turneringen i Linköping. Hur tror denne förälder att spelaren i fråga känner det när han läser denna skit? Eller är hans så blind av sin egen sons "karriär" att han struntar blankt i de andra spelarna. Då kan han dra från laget på en gång. En riktig fegis som gömmer sig bakom ett påhittat namn. Folk skriver skit om mig och andra vuxna personer, men att hoppa på en 14 årig kille i en gästbok för ett ungdomslag i Ishockey är ungefär lika modigt som att gå mot en röd gubbe på en ödslig landsväg.

Nu tar vi nya krafter inför morgondagen då det nalkas 96 match borta mot Hässelby/Källvesta.

Tack alla underbara spelare i Täby HC för att ni finns!

Fredrik Nygren

1 comment:

Olivia said...

Vilka idioter det finns.