Sunday, October 2, 2011

Back in black!

En vecka kvar till seriestarten för U16, tyvärr verkar det enligt rykten som att Sollentuna måste lägga ner sitt lag på grund av spelarbrist, riktigt tråkigt. Vi får hoppas att Tumba får ihop det så att inte två av de bästa lagen från förra säsongen tvingas försvinna.

För vår egen del så känns det ok och efter genrepet mot Arlanda (2-2) så finns det vissa detaljer att gnugga på innan vi känns redo för DIF nästa söndag. Matchen mot wings var helt klart en match där vi till största delen var det bättre laget även om wings hade en bra andra period. Målskyttet måste bli bättre om vi ska vinna matcher.

För team 97 känns det som att vi har råkat ut för alla skador och sjukdomar på en och samma gång. Knäskador, stressfrakturer, sjukdomar och ömande revben står på listan. Men bättre att det kommer nu än senare under säsongen.

Sven Tumba gick bort häromdagen och efter en lång och fantastisk idrottskarriär så var det dags för den eviga vilan. Vila i frid Sven!

Vi i Täby sitter och väntar på våra nya matchställ som kommer att bli en riktig hit. AC/DC får stå för bakgrundsmusiken i hemma premiären, "Back in Black"!

Fredrik Nygren

No comments: