Saturday, October 15, 2011

Första vinsten i serien!

De nya svarta matchställen gjorde succé direkt och vi tog vår första 3 poängare för säsongen när Huddinge besegrades med 7-4 i en svängig match.

Kedja, Enge, Engrup och Back rivstartade i ett högt tempo och gick till anfall direkt. Men bara några sekunder senare så tog Huddinge komandot genom hård stress på våra backar som hade en seg inledning men som spelade upp sig under matchens gång.

Uppspelen funkade inte alls i början och Huddinge tog ledningen med 1-0 efter en bjudning, innan Brunnberg presenterade sitt tunga slagskott som betydde 1-1. Sedan klev kvällens gigant Sundkvist fram och satte 2-1 innan paus.

Den andra perioden speglades av enormt mycket utvisningar från båda lagen där slashingar och hakningar var ett återkommande moment. Domaren P. Lindgren i matchen var både bra och konsekvens och blåste för det som var utvisningar. En synpunkt hade jag under matchen när Huddinge var 6 man och efter min reaktion så kom han fram och erkände sitt misstag då han missade det i stället för att gapa och skrika tillbaka eller hota med att visa upp mig på läktaren. Grymt stort av honom.

Under andra perioden så hittade vi nätet 4 gånger och gick upp till en 6-2 ledning innan Huddinge fick in 2 snabba.

6-4 inför tredje gjorde att det fortfarande var en spännande match. Men efter en stabil tredje period så kunde vi punktera matchen med ett avgörande 7-4 mål.

Tack Huddinge för en spännande och svängig match.

Bäst i Täby: Sundkvist
Bäst i Huddinge: Ullman
Dagens snackis: Alla slashingar och hakningar.

Tack för skjutsen hem till kära huddinge famijen Wiberg!