Tuesday, April 5, 2011

Finland nästa!


I dag hade vi finbesök på Akademiträningen i Tibble ishall då några av mina och Raffes gamla adepter kom förbi. Adam Brodecki, Oskar Andrén och Leon Bristedt var alla tre med på träningen och körde för fullt. De ska tidigt i morgon bitti och ge sig av tillsammans med resten av U16 landslaget till Finland för en Finnkamp mot Finland i tre matcher. Det blir spännande att följa deras framfart på finsk mark tillsammans med sina landsmän. Ett stort lycka till Boys!


Alla tre såg riktigt bra ut på träningen och det var även inspirerande för de yngre spelarna att ha de på plats, så även de tog i lite extra under övningarna. Jag och Raffe eldade på som vanligt och glöd ungefär lika mycket som bengalerna på Råsunda i går inför fotbollsderbyt mellan DIF och AIK.


Till helgen drar Team 96s egna cup i gång och det ser riktigt spännande och kul ut med tio lag från hela Norden. Vi startar på Torsdag kväll och håller på till och med Söndag eftermiddag med mycket matcher. Samtidigt så drar Team 97 till Uppsala och spelar Upplandia Trophy som är en nystartad cup av Resport gänget, vi får väl se om det blir en kanon eller kalkon.


Med värme,

Fredrik Nygren

No comments: