Sunday, February 3, 2013

Söndagen!

Mycket matcher denna söndag. Seriefinal i U15 Div.1 Täby mot Spånga där vi vann med 2-0 och hela 43-9 i skott. Borde gjort fler mål men spångas målvakt och hans stolpar stod i vägen.

U15 Div.2 vinst mot Österåker/Vallentuna med 6-0.

I björkängshallen i Huddinge skulle en hel U16 match spelats men efter en period och 1-1 på tavlan så vart det hål i isen precis som i Tibble ishall för några veckor sedan. Men efter en halvtimmes paus flyttades matchen ut till Nickehallen där Huddinge tog tag i matchen direkt. På 10 minuter fick man 3 relativt enkla mål och helt plötsligt stod det 4-1. Detta var droppen för oss som mer eller mindre gav upp och förlorade till slut med 6-1 efter 34-34 i skott. Men vad hjälper det när man inte gör mål. 7st spelare körde dubbla matcher (97 och 97) och det är klart att det tar på krafterna men vi får rycka upp oss till nästa U16 match.

Vårt J18 hade lånat en back av U16 och vann med 8-1 mot segeltorp.