Wednesday, March 21, 2012

Tomma ord!

"Det var en gång en kvinna som berättade historier för andra människor. Hon var väldigt duktig på att prata och syntes ofta med ett leende på läpparna. Hennes ord verkade trovärdiga och med mycket pengar och makt så kunde hon göra lite som hon ville utan att folk skulle inse att hennes berättelser var lögner.

Problemet kom dock när hennes historier började gå runt i cirklar och till slut hade hon berättat historier om alla till alla personer i sin närhet så ingen trodde på hennes historier mer."

Slut på historier och tillbaka till verkligheten. I dag var Linus Klasen på besök i Tibble ishall och sken som en sol på isen, och visade gladeligen upp nya finter för spelarna i Täby HC.

Det känns som att det är mycket energi i hallen just nu och teknikövningarna avlöser varandra på isen så här på vår kanten. Spelare som tränar mellan lagen och tränare från fem olika ålderskullar som pratar ihop sig i korridoren. Det är ett rent nöje att öppna dörrarna till Tibble Ishall och se denna levande och brinnande energi som lyser upp hela hallen.

Tack för att ni finns hela Täby HC,
Fredrik Nygren

No comments: