Thursday, March 22, 2012

Nytt uppdrag!


Då var det officiellt att jag tillsammans med min gamla parhäst från Stocksunds tiden Gustav Wallner blir nya tränare för Stockholms Södra TV-Pucks lag. På den norra sidan så kommer Toste Hedlund tillsammans med Ari Tupeinen styra skeppet. Det ska bli riktigt kul och det känns som en spännande och tuff utmaning som kommer att börja på allvar med Vårlägret i Spånga 7-9 April och sedan Cupspel i 1891 helgen efter.

Tyvärr valde det gamla TV pucks gänget att hoppa av då styrelsen valde att dela upp Stockholm i Norr och Söder i stället för Röd och Vit. Detta innebär att väldigt mycket scouting och många timmars jobb till viss del går till spillo, men det är deras kallelse till Vårlägret som vi kommer att gå efter och det är därifrån som vi kommer att plocka våra lag (med risk för vissa undantag). Oavsett vilka spelare och vilket lag vi tar ut så kommer det att finnas de som tycker att vi har tagit ut fel lag och fel spelare. Alla människor har olika åsikter och jag tror inte att det finns två tränare som tog ut exakt samma lag även om stommen kanske skulle varit den samma. Jag och Gustav är i alla fall överens om att vi ska bygga ett starkt lag med bra personkemi i gruppen där alla spelare ska må bra och kunna prestera på sin högsta nivå med tydliga roller. Vi kommer även ha med oss Pierre Mocka som målvaktstränare.

Senast jag och Gustav tränade ett lag tillsammans var Stocksunds IF team 93 där vi gick till final i Mitt i Cupen efter en tung semifinalvinst mot AIK 93 med Mika Zibanejad i spetsen med 5-1. Sedan väntade Djurgården i finalen där en viss Pontus Åberg stal showen och vi förlorade med 5-3.

Dags för revansch? Vem vet!
Fredrik Nygren

6 comments:

Anonymous said...

GRATTIS! Kul för dig!

Bobby said...

Grymt kul, stort grattis! Forza Stockholm Södra!!!

Carola said...

Grattis och lycka till! önskar Carola

Anonymous said...

Grattis och lycka till! önskar Carola

Anonymous said...

Grattis och lycka till! önskar Carola

Anonymous said...

Grattis Fredrik!
Grattis Stockholm Syd!