Monday, September 6, 2010

Reklam!

Möjlighet till något bra finns i Täby, så ni som är födda 95-93 och vill hjälpa Täbys J18 upp i Div.1 så bör ni komma och prova hur det är. I kväll var både jag, Raffe och Lasse med på isen med tränare Thomas och vi drev på spelarna hårt och fick upp ett riktigt bra tempo. Nu har jag lobbat färdigt för i dag.

Innan passet hade 96 och 97 lagen fys där vi åter igen gick på lite jobbigare träning och körde ett tungt kombinerat ben och konditions pass.

Till helgen är det dags för den första riktiga prestige cupen för spelare födda 96 i Stockholm, då Tumba anordnar en stor cup där alla de bästa Stockholms lagen är med. Vi i Täby spelar redan första matchen på Fredag kväll då vi möter Sollentuna HC. Det ska bli riktigt kul att åka på cup med laget nu och se hur mycket dom har utvecklats på en månad. Men det är fortfarande tidigt på säsongen och troligtvis har inget lag fått riktig ordning på allt än, men vi ska försöka försvara titeln från förra året även om det blir riktigt tufft.

Samtidigt som vi spelar Tumba cupen så åker vi även till Farsta på cup med den andra halvan av truppen samt några 97or, så det blir mycket matcher för alla så det är positivt.

Jag älskar hockey,
Fredrik Nygren




No comments: